distanskurs-hlr

Bli HLR instruktör på distans. Kursen hålls live via Zoom, där du medverkar via bild och ljud genom din egen dator och en egen HLR-docka. Vårt koncept för instruktörsutbildning på distans är mycket lyckat och uppskattat! 

akutgruppen

Detta är ett relativt nytt koncept, framtaget hos oss på Akutgruppen, för instruktörsutbildning i realtid på distans. Perfekt för dig som gärna slipper resan till någon av orterna för de fysiska utbildningstillfällena. Ekonomiskt och tidseffektivt, och enligt oss lika hög kvalitet som en ordinär utbildning. Små grupper.

Du sitter på ditt egna kontor, konferensrum eller i hemmet och deltar med din egen HLR-docka framför en dator. Vår distansutbildning genomförs på samma sätt som våra ordinarie fysiska instruktörskurser. Kursen hålls alltså live. Du har hela tiden möjlighet att ställa frågor och vara med och diskutera kursinnehållet med huvudinstruktör och övriga deltagare. Vi kommunicerar via både bild och ljud.

Krav: Dator (en mobiltelefon har för liten skärm, då det är viktigt att både du, huvudinstruktören och övriga kursdeltagare ser och hör varandra bra.) Det är inte nödvändigt att ladda ner programvara till datorn, utan du kan delta direkt via din webbläsare.

Vidare behöver du ha en HLR-docka (eller två vid barn-HLR). Vi vill helst att du har en ”riktig” halvkroppsdocka, alltså inte bara en liten uppblåsbar miniAnne. Du har möjlighet att beställa en Little Anne QCPR (eller barndockor) från oss innan kursen, till rabatterat pris. Alternativt lånar du en docka/dockor någonstans ifrån. Bor du i närheten av Vänersborg kan du komma förbi någon dag innan och låna docka, utan extra kostnad, och därefter återlämna någon dag efteråt.

Vi träffas i Zoom på morgonen en liten stund innan kursstart, för att se till att uppkoppling, ljud och bild fungerar bra för alla deltagare. Under utbildningsdagen går du både grund- och instruktörsdelen. Ni deltagare kommer även delas upp parvis i smårum där ni gör vissa övningar tillsammans. Zoom är en mycket bra plattform för HLR Instruktörsutbildning.

Klicka här för att se datum och pris för HLR Instruktörsutbildning på Distans.

anmäl dig redan idag!

Se datum för HLR Instruktörsutbildning